24/7 uurs service

Als geen ander weten we bij Klabbers TS dat de productie door moet gaan, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U moet vertrouwen op uw toeleverancier. En wij zijn er voor u. Snijden, stansen, splitsen en/of lassen. Met de modernste mobiele apparatuur zijn wij in staat om dit snel en adequaat te doen, bij op u locatie.

Advies

Door de enorme variëteit aan producten die over een transportband gaan wordt de vraag naar speciale banden alleen maar groter. Dit vraagt tevens om een gespecialiseerde toeleverancier; een specialist in proces- en transporten. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de partij die kan advisern om juist die éne band in te zetten. We zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan 1 merk. Dit biedt ons én u de mogelijk om uit een enorm aanbod de band te kiezen die optimaal functioneert.

Totaaloplossingen

Wij weten als geen ander welke eisen er gesteld worden aan uw transportbanen. Door de wol geverfd kennen we de valkuilen. Laat u daarom door ons adviseren zodat wij zorg kunnen dragen voor uw turn-key project. We maken een ontwerp, bepalen samen de materiaalkeuze en bandtype, selecteren de juiste toeleveranciers voor het ontwerp, productie en wij installeren uw installatie: op de agesproken tijd, voor de afgesproken prijs. Uw input is ons uitgangspunt, uiteraard volledig volgens CE-richtlijnen. We nemen u het hele proces uit handen zodat u kunt focussen op het productieproces.

Service & Onderhoud

Naast de 24/7 service bieden wij u nog veel meer, want bij het leveren van transportband stopt het niet; sterker: daar begint het pas. We kunnen een inventarisatie van uw transportbanen doen waarbij we alle banden in kaart brengen. Inclusief bandtype, afmeting en uitvoering. Na deze inventarisatie ontvangt u van ons de uitgewerkte lijst samen met de bijbehorende voedselcertificaten zodat u tijdens een audit alle benodigde gegevens kunt overleggen. Een hierop volgende stap is een periodieke inspectie waarbij we naar de staat van de band kijken en advies uitbrengen over eventuele opvolging naar aanleiding van de inspectie. U kunt dan beslissen of u tijdens een geplande stop de geadviseerde werkzaamheden uitvoert of door ons laat uitvoeren. Onnodige stilstand kan hiermee behoorlijk worden teruggedrongen.

Wij bellen u graag…